Wie ben ik?

Iemand met een grote liefde voor schoenen die graag iemand helpt. Dit doe ik al 7 jaar in Curaçao. Samen met een vriendin werd mijn passie mijn beroep met onze schoenenwinkel Brokx daar.
De meeste energie krijg ik door het helpen van mensen die niet lekker in hun schoenen zitten. Steeds vaker werd ik gevraagd of we de comfort schoenen waar ik zo enthousiast over was en nog steeds ben, ook in Nederland konden leveren.

Daar kan ik nu JA op zeggen! Ik heb mijn stoute schoenen aangetrokken en ben terug naar Nederland verhuisd om hier comfort schoenen te verkopen. Is het voor u een lastige opgave om een passende schoen te vinden voor uw inlegzool en/of voor de wijdte van uw voet? Wilt u graag persoonlijk advies welke schoen het beste bij uw voet past? Ik kijk er naar uit u te mogen helpen op een manier die voor u fijn is: een afspraak bij u thuis, online via de chat op de webshop, telefonisch, via WhatsApp. Het kan allemaal. Samen vinden wij uw passende schoen!